Ahogyan az órákra érdemes készülni:

Az integrál jóga tanfolyam foglakozásain lehetőség szerint kényelmes ruhában vegyél részt (pl. természetes alapanyagú melegítő, amely nem szorítja a derekat). A jóga iskola cipőmentes övezet, zokniban vagy mezítláb jógázunk.

Hozhatsz magaddal saját jógamatracot, de iskoláink is biztosítanak Neked.

Az órákra külön előzetes bejelentkezés nem szükséges, ugyanakkor mielőtt elkezded a kurzust, kérjük, regisztrálj a tanfolyamra vagy vedd fel a kapcsolatot a jógaoktatóval.

Ha valamilyen okból késel, az órákhoz akkor is nyugodtan csatlakozhatsz; ez esetben viszont a terembe csendesen gyere be. Kérünk azonban mindenkit, hogy a gyakorlatok tudatosítása során ne mozogjon, illetve járkáljon a teremben – tehát ha tudatosítás alatt érkeznél meg, ez esetben kérjük, hogy a folyosón csendben várd meg a következő gyakorlat kezdetét, és csak utána lépj a terembe.

Bármilyen súlyosabb vagy veleszületett betegségről  (pl. nyílt gerinc, sérv ), aktuálisan folytatott gyógyszeres kezelésről, illetve terhesség esetén kérjük tájékoztasd az oktatót. Súlyos pszichikai betegség, drogos vagy alkoholos befolyásoltság esetén az órák látogatása nem lehetséges.

A képzés felépítése:

A jóga foglalkozásokat, órákat hetente egyszer tartjuk, ezek nagyjából két és fél óráig tartanak. Mivel, más jógastúdiókkal ellentétben, a képzés felépítése iskolarendszerű, azaz a gyakorlati és elméleti anyagok is egymásra épülnek, ezért kérjük a rendszeres részvételt és hiányzás esetén pótlást. Ehhez segítségképpen nyomtatott jegyzetet biztosítunk (természetesen, ha szeretnél, te magad is jegyzetelhetsz).

A tanfolyam jellemzően szeptembertől június végéig tart (kétszer egy hét szünettel, karácsonykor és tavasszal), és ha ismereteidet szeretnéd elmélyíteni, tanulmányaidat folytathatod a következő jógaéven.

Mivel az oktatás iskolaszerű rendszerben zajlik, így egy csoport bizonyos mennyiségű ismeret elsajátítása  után lezárul, és már nem lehet hozzá csatlakozni. Ez esetben a következő induló csoporthoz csatlakozhatsz majd a következő tanévben.

Tanfolyami díj:

A képzés struktúrájából adódóan nem alkalmi díjat számolunk, hanem az évet vagy kedvezményesen előre egyben lehet fizetni vagy pedig havidíj formájában. A havidíj az adott hónap alkalmaira érvényes, a jógaórák hetente egy alkalommal vannak, ugyanakkor az adott kurzusból a párhuzamos vagy alacsonyabb évfolyamok órái ingyenesen látogathatóak.