Új, 1 éves integráljóga tanfolyam indul Budapesten, az Egészség házában.

[pricing_table color=”purple” columns=”1″ space=”no” rounded=”yes”] [pricing_column name=Integráljóga highlight=”no” price_value=tanfolyam button_link=#Jelentkezem button_text=JELENTKEZEM!

  • Bármikor csatlakozhatsz csütörtökönként az órák előtt.
  • Helyszín: Ezoterikus Integráljóga Központ, Bp. Százados  út 18. (a Herbaház toronyépülete)

[/pricing_column] [/pricing_table][one_third_column]

 

 

Szeretettel várunk! Kezdő csoport indul februárban,  csütörtökönként 18.00 órától. Bármikor csatlakozhatsz a tanfolyam helyszínén! Helyszín: Ezoterikus Jóga Központ, Budapest, Százados  út 18. (a Herbaház toronyépülete)

 

 

Fedezd fel a testi és lelki kiteljesedést a tradicionális jógairányzatok szintézisével! Tanulj meg ellazulni és feltöltődni a jóga bölcs módszerei által!

● A stressz és izomfeszültségek oldása

● Lelki béke és az elme nyugalma

● A feltöltődés művészete a jótékony energiák által

● A hiteles elmélet és gyakorlat ötvözése

honlap 06

[/one_third_column]

Honlap 01

Jógaiskolánk azon kevés mai iskolák egyike, amelyek alapos, átfogó és mély képzést kínálnak a jóga és a meditáció terén, továbbá ötvözi különböző ezoterikus hagyományok elméleti és gyakorlati részét – így számunkra, nyugati emberek számára is érthetővé teszik a jóga komplex rendszerét. A jóga átfogó és mély rendszer, mely az egyén számára értékes eszköz önmaga felfedezéséhez, fejlesztéséhez és átalakításához.

Mi a jóga? Milyen fajtái vannak a jógának? Milyen az integrál jóga? Mik tanfolyamaink jellegzetességei?

 

Miért jógázzunk? Mert a jóga gyakorlatai által elérhető az a fizikai, pszichikai, értelmi és spirituális egyensúly, ami a boldogság forrása. A jóga, ha helyesen és kitartással végzik, egészséget és testi harmóniát ad. A jóga lehetőséget nyújt arra, hogy jó irányba alakítsuk át életünket és sorsunkat, hogy fejlesszük személyiségünket és hogy megismerjük önmagunkat.

Mikor? Az órák csütörtökönként 18.00 órától vannak. Pontosan kezdünk, de ha kicsit késnél, akkor is szívesen látunk. A jelentkezés folyamatos a helyszínen –később is csatlakozhatsz a kezdőcsoporthoz.

Hol? Helyszín: Ezoterikus Jóga Központ, Budapest, Bp. Százados  út 18. (a Herbaház toronyépülete)

Mennyibe kerül?  9000 Ft/hó vagy 2500 Ft/alkalom. Diákoknak kedvezmény.