Spirituális Extázis Ezoterikus Jógaközpont –  GYŐR

Győr, Kisfaludy utca 2

06204834767 – artoftantrayoga@gmail.com

Győri jógaközpontunk számos tanfolyammal és aktivitással vár mindenkit.

Jógaiskolánk egyediségét az adja, hogy a jóga több ezer éves hagyományát hitelesen ugyanakkor a nyugati ember számára érthető módon mutatja be. Jógaiskolánkban évfolyamok szerint folyik a jógaoktatás, valódi iskolarendszerben. Minden évben indul kezdöintegráljóga és kezdötantra tanfolyam is. A tanfolyamainkra járóknak a jógaiskola keretében a hagyományos jóga tanfolyamokon túl, számos más szemináriumon, előadáson, kiegészítő foglalkozáson van lehetőségük résztvenni, mint például közös hétvégi meditációk, előadások, spirituális filmnézés, angyalszeminárium, tantrikus alkímia tanfolyam, stb…

Az Integrál Jóga tanfolyam:

Jógaiskolánk azon kevés mai iskolák egyike, amelyek alapos, átfogó és mély képzést kínálnak a jóga és a meditáció terén, továbbá ötvözi különböző ezoterikus hagyományok elméleti és gyakorlati részét –így számunkra, nyugati emberek számára is érthetővé teszik a jóga komplex rendszerét. A jóga átfogóés mély rendszer, mely az egyén számára értékes eszköz önmaga felfedezéséhez, fejlesztéséhez és átalakításához.

Mi a jóga? Milyen fajtái vannak a jógának? Milyen az integrál jóga? Mik tanfolyamaink jellegzetességei?

A jóga gyakorlatai által elérhető az a fizikai, pszichikai, értelmi és spirituális egyensúly, ami a boldogság forrása. A jóga, ha helyesen és kitartással végzik, egészséget és testi harmóniát ad. A jóga lehetőséget nyújt arra, hogy jó irányba alakítsuk át életünket és sorsunkat, hogy fejlesszük személyiségünket és hogy megismerjük önmagunkat.

Bővebben: nyomj rá a jelentkezem gyombra

Kedd 18.30 Győr, Kisfaludy u. 2 (a Virágpiacnál)

Tanfolyami díj: 7000 Ft/hó, vagy 2500 Ft/alkalom.

A tanfolyam díja magába foglalja:

– heti egyszer 2 óra elméleti és gyakorlati foglalkozás (fakultatívan részt lehet venni a másik helyszínen lévőfoglalkozáson is)

– hetente nyomtatott tananyag

– személyes konzultációlehetősége.

Bármikor csatlakozhatsz mindkét csoporthoz a tanfolyam helyszínén!

 

Kora reggeli “Business” jóga

Kedden 06:30-07:30

Csütörtökön 07:00-08:00

Óradíj: 1000 ft

Fáradtan érkezel munkába reggelente?

Fáj a hátad a laptop feletti görnyedéstől?

Úgy érzed, hogy nincs elég energiád az egész hétre?

Szétszórtnak érzed magad?

Akkor business jógát Neked találták ki!

Segít, hogy energikusan kezdd a napot!

Átmozgat, bemelegít, felkészíti tested-lelked az előtted álló kihívásokra.

Segít a munkádra való összpontosításban, lenyugtatja az elméd.

Felszítja benned az életerőt és az optimizmust.

Gyere el és próbáld ki, várunk szeretettel!

 

Senior jóga

Február 4-től minden szerdán 10.30-tól

Óradíj: 1000 ft

 

Kissé könnyített gyakorlás az idősebb korosztálynak.

Soha nem késő új dolgokat kezdeni.

Soha nem késő a testi – lelki egészségedért valamit tenni.

Ha Te is így gondolod, gyere jógázni!

Bármikor csatlakozhatsz mindkét csoporthoz a tanfolyam helyszínén!

 

Helyszínek, időpontok:

Kezdő Integrál jóga tanfolyam Kora reggeli “Business” jóga Senior jógaidősebbeknek
Hétfő
Kedd 18.30 – 20.00 6.30 – 7.30
Szerda 10.30 – 11.30
Csütörtök 7.00 – 8.00

 

Tantrikus Alkímia tanfolyam

Az ingyenes nyitó előadás 2015 március 2.-án, Hétfőn lesz 18.00-kor.

Alkimia gyorAz első alkalom március 16.-án lesz 18.00-kor.

 

Az alkímia olyan több-ezeréves tudomány, melynek az eredete a múltba veszik és melynek gyökereit megtalálhatjuk az egyiptomi hermetizmusban, csakúgy, mint a középkori Európa okkult filozófiájában vagy a indiai és tibeti tantrizmusban de a taoista hagyományban is. Az alkímiai tudománya minden időkben az átalakulás és fejlődés titkos tudománya és egyben művészete volt.

Az alkímia szemléletében minden egy egységes univerzális princípiumból származik, mely minden megnyílvánult lény, dolog, jelleg és jelenség lényege, melyek ezen princípium különféle mértékű és formájú megjelenései. Ezért minden anyag, függetlenül attól, hogy az fizikai, értelmi, érzelmi vagy szellemi természtű, tehát legyen szó a fizikai világ anyagairól vagy az érzelmeinkről, gondolatainkról, mind-mind lényegüket tekintve ugyanazok, ezért minden átalakítható bármilyen más dologgá.

Ez a princípium, mint egy láthatatlam formaló mátrix alakítja a teremtés minden szintjét (fizikai, asztrális, okozati). Ezért tudják például egy magzat, kezdetben egyforma sejtjei, hogy később mivé fejlődjenek és ezért lehetséges az, ahogyan a tibeti alkímia egyik legismertebb példája is mutatja, hogy a szén és a gyémánt bár látszólag két, egymástól teljesen különböző anyag, mégis mindkettő szén atomokból áll és a különbség csakis ezek elrendezésében van. Hasonlóképpen egy hétköznapi ember lénye és tudata és egy szent ember tudata lényegében ugyanazon Isteni tudat de megnyílvánulásukban teljesen különböznek. Az egyik teljesen zárt az Isteni tökéletesség iránt, míg a másik tükrözi a tökéletességet és ugyanakkor megnyílvánítja minden tettében, gondolatában és szándékaban.

Az alkímia konkrét, élő tudomány és ugyanakkor spirituális út is egyben, pontosabban mivel minden spirituális út valójában átalakulás az alkímia, valamilyen formában minden spirituális úttal átfedésben van. Akármilyen utat is járnánk, átalakulunk, fejlődünk és egyre közelebb kerülünk a tökéletességhez, vagy, ahogy a tibeti tantrikus alkímia mondja a gyémánt tudatállapothoz a vádzsrá állapothoz.

Az alkímia az átalakulás és a fejlődés tudománya, mely az univerzális törvényszerűségek értelmében megadja a lehetőséget az adeptusnak, hogy különböző, jellegzetes módokon eljárva, gyors, hatásos és konkrét eredményeket érjen el minden szinten, úgy magában, mint maga körül. Mivel minden átalakulás és fejlődés valójában csakis Shiva (Isten) kegyelmével lehetséges, gyorsan kiderül, hogy maga Shiva a Nagy Alkimista, aki feltárja a hermetikus tudományt az igaz adeptusok számára és aki ugyanakkor elrejti a profán szemek elől azt.

A Tantrikus Alkímia tanfolyamon tanulmányozni fogjuk és beavatást kapunk az alkímia sajátos szemléletébe és módszereibe a világról, az Univerzumról, a Végső Valóságról, a fejlődésről, melyet az alkimista bölcsek kriptikusan ‘leírtak’ és feltártak az ezoterikus szimbólumok segítségével.

Ezen a tanfolyamon elsajátíthatunk olyan módszereket, melyek segítségével gyorsan és hatékonyan átalakíthatjuk és kifinomíthatjuk lényünket, hogy minél jobban felszínre kerüljön és megnyilvánuljon az a lényegi valónk, ami valójában nem más mint az Isteni Önvaló vagy Atman.

Sorra tanulmányozni fogjuk a nyugati és keleti (tibeti, kínai és indiai) alkímia rejtélyeit, valamit elsajátítunk különféle gyakorlatokat, módszereket; beavatást kapunk bizonyos bolygók mantráiba, tattvikus ciklusokba, melyek segítségével hatékonyan gyakorolhatunk, stb.

A tanfolyamról:

A tanfolyamot Adinathananda (jóga, sivaizmus és alkímia oktató) állitotta össze és tartotta meg először jógaiskolánk szellemi vezetője, Grieg fenntartásával.

Adinathananda Grieg egyik első tanítványa, még a nyolcvanas évek elején kezdett komolyan foglalkozni a jógával és más ezoterikus tudományokkal. A jóga oktatás mellett több tanfolyamot, szemináriumot, előadást tart és tartott, melyek kiegészítik és megvilágitják más szemszögből is a spirituális fejlődést, a jóga gyakorlást, mint pl a sivaizmus, a ji ching, az enneagram, a bardo, az alkímia és még sok más.

A tanfolyam itt is Grieg közvetlen irányításával és fenntartásával folyik majd. Magyarországon a tanfolyamot Hegyeli András tartja.

A tanfolyam felépítése:

A tanfolyam két nagy részre van osztva, melyek egyenként 22 leckéből állnak, egy alkalom kb 2-2,5 órás. A tanfolyam kéthetente hétfőn less.

A tanfolyam díja

  Külsősöknek Tanfolyamra járóknak
Alkalmankénti fizetés 4000 3000
Az első modul (22 lecke) 2 részletben való fizetése 40.000 – 40.000 35.000 – 35.000
Az első modul (22 lecke) egyben való fizetése 70.000 60.000