Szeretettel várunk INGYENES NYÍLT JÓGA NAPUNKON, amennyiben szeretnéd megtapasztalni az évezredes jógagyakorlatok lazító, regeneráló, gyógyító hatását, és szeretnél egy mélyebb megértést kapni ezen ősi módszerekkel kapcsolatban.

A jóga egy évezredek óta gyakorolt módszer, amelynek a célja többek között a testi-lelki egyensúly helyreállítása és fenntartása ászanák (testtartások), légzőgyakorlatok, meditáció által. A jóga egy komplex és szerteágazó hagyomány, amelynek az évezredek során számos változata kialakult.

Manapság a rengeteg jógafajta között nehéz kiigazodni, hogy melyik is az, amelyik a legközelebb áll az ősi tanításokhoz.

Tanfolyamainkon törekszünk harmonikusan integrálni az évezredek során felhalmozott számos jótékony módszert, és azokat a modern kori ember számára érthető és alkalmazható módon átadni.

Az INGYENES NYÍLT NAPUNKON lehetőséged lesz kipróbálni a jóga néhány alapvető gyakorlatát:

ÁSZANÁK, NAPÜDVÖZLET, LÉGZŐGYAKORLATOK, JÓGALAZÍTÁS, MEDITÁCIÓ

Valamint lehetőséged lesz egy mélyebb megértést szerezni ezen gyakorlatok elméleti hátteréről és gyakorlati alkalmazásáról.

Szeretettel várunk, amennyiben:

-Még sosem próbáltad a jógát, de kíváncsi vagy rá
-Jógáztál már valahol, de nem találtad meg az igazit
-Rendszeresen jógázol, de szeretnéd mélyebben érteni a gyakorlatok hatását

A nyílt nap helyszínén októbertől heti rendszerességgel csütörtökönként 18:00 órától KEZDŐ JÓGATANFOLYAM INDUL, amelyhez a következő hónapokban folyamatos csatlakozás lehetséges.

Kényelmes, laza öltözék javasolt, saját pléd, törülköző hozható a gyakorláshoz.

A  jógamatracot a helyszínen biztosítjuk.

Helyszín: Herba Ház épülete (toronyépület), 1087 Százados út 18.

Kategória: AjánlóWorkshopok