Egyesületünk keretében különböző aktivitásokat szervezünk, amelyek közül kiemeljük a következőket:

Iskolarendszerű Ezoterikus Integrál Jóga és Tantra Jóga tanfolyamokat tartunk, melyeknek keretében a tradicionális jóga és tantra elméleti és gyakorlati tudásanyagát adjuk át. A heti gyakorisággal tartott, mintegy két és fél – három órás foglalkozások során nagy figyelmet fordítunk a forma és a tartalom egységének átadására: annak megértésére és megtapasztalására, hogy a jógagyakorlatok nem csak a fizikai állapotunk javulását segítik elő, hanem olyan összetett módszerek, melyek jótékony hatást fejtenek ki egész lényünkre, beleértve így pszichikumunkat, értelmünket és szellemünket is. Az évezredes tanításokat aktualizálva és a modern tudományos eredményekkel is kiegészítve igyekszünk átadni, hogy ezáltal minél jobban támogatni tudjuk a gyakorló aspiránsok spirituális fejlődését. Tanfolyamaink mottója a „Folyamatos átalakulás”, más szóval a folyamatos szellemi fejlődés.

A tananyag gerincét adó fő tanfolyamok mellett egyéb kurzusokat is indítunk: az ajurvéda, a kashmíri shivaizmus, valamit a kálacsakra tantra tanításaival ismerkedhetnek meg diákjaink.

Elsősorban a Tantra kurzus kiegészítéseként önképző köröket szervezünk:  a férfi és női csoportok (vira és shakti körök)  adott rendszerességgel külön találkoznak. E csoportokban az egyének elmélyíthetik a tantra elméleti és gyakorlati tanulmányaikat a saját nemiségük harmonikus fejlesztése által. A férfiaknak szóló viracsoportban felfedezésre kerül a tantra férfi oldala és segítséget nyújt a férfiak számára, hogy felfedjék a férfierő rejtélyeit. A kizárólag nők számára szóló shakti csoportban pedig a tantra női oldala kerül felfedezésre, középpontba állítva a Nő misztériumát. Ezek az úttörő és egyedi csoportok döntőerejű ezoterikus kulcsot adnak ahhoz, hogy a résztvevők felébresszék belső erejüket és beteljesítsék valódi lehetőségeiket férfiként és nőként, hogy a tantrikus tanításokat sikeresen alkalmazzuk a mindennapi élet során, ezzel átalakítva önmagukat, kapcsolataikat, környezetüket.

A fenti kurzusok, tanfolyamok mellett ingyenes yang spirál meditációt tartunk minden hónapban, segítve a magyar nemzeti néplélekkel való rezonancia fokozását. Továbbá különböző témakörben és különböző gyakorisággal spirituális előadásokat szervezünk, valamit spirituális filmek vetítünk.

Minden nyáron (amikor az egészségügyi szabályozások ezt lehetővé teszik) nyári tábort szervezünk Bükkszentkereszten, illetve iskolánk egyik különlegessége, hogy lehetőséget biztosít nemzetközi jógatáborokban való részvételre, melyek évente kerülnek megrendezésre: tavasszal Herkulesfürdőn, nyáron pedig a román tengerparton, Costinesten, ahol a több ezer emberrel való közös gyakorlás leírhatatlan erejét tapasztalhatjuk meg.

Nemzetközi kapcsolatainknak köszönhetően a társiskoláink által meghirdetett programokon is lehetőség van részt venni, így diákjaink az aktivitások igazán széles palettájából válogathatnak.