Az ego transzcendálásával a meditációban egy fokozatosan erősödő állapot lépett fel a szívem szintjén, mint egy pulzálás, amely magával akar szippantani.

Sokszor teljes értelmi űrt tapasztaltam, amely spontán módon lépett fel, szinte magával rántott, mint egy erőteljes vonzás. Fényes fehér fényt éreztem, olyan erővel, ahogy azt még korábban nem; elvakított és olyan mérhetetlen erővel jelent meg, hogy csak rövid ideig tudtam fenntartani az állapotot.

Többször megtapasztaltam a szívben való összpontosulás állapotát- meditáció alatt, de a köztes időkben is: gyakorlás és egyéb tevékenységek között.

Tárgyilagos gondolatokat, vélemény nélküli érzékelést tapasztaltam, amelyben egyszerre jelen van az egység és különlét élménye, erőfeszítés nélkül.

Nincs lényegtelen, üres pillanat, minden jelenség, megnyilvánulás örömmel és boldogsággal tölt el, így például a saját testem érzékelése, ászanázás közben a sejtjeimet átható rezgés, vagy a társaimmal való folyamatos kapcsolat érzékelése.

Ez az állapot a 3. nap vége felé lépett fel, és megerősített abban a hitben, hogy az Önvaló megfelelő gyakorlatokkal fokozatosan megtapasztalható, és a megélések a hétköznapi életben is állandósulhatnak.

14. éves lány Budapest